суботу, 25 вересня 2021 р.

Фантастична осінь

Саме таку виставку одного жанру презентувала   для гурманів літератури бібліотека #8. Фантастика зайняла досить міцні позиції в світовому літературному процесі, стала втіленням людських мрій про далекі світи та казкових істот. Жанр, що поєднав у собі різноманіття тем, стилів і напрямів, має багатомільйонну армію шанувальників.  На виставці представлені класики : Рей  Бредбері  - майстер  футурологічної, або «попереджувальної» прози;   Стівен Кінг – «король жахів», Анджей Сапковський – творець унікального історично-фантастичного світу.

Значну частину виставки займає українська фантастика, що має власні глибокі корені і традиції, стала літературним феноменом сьогодення і завойовує визнання читачів. Поруч з книгами  Сергія та Марини Дяченко, що вже стали «класикою», містичні книги Дари Корній, технотрилери Макса Кідрука, філософське  фентезі Остапа Українця, неймовірні подорожі у часі та просторі Ганни Левади.


Фантастика – це не просто жанр, це цілий світ, повний відкриттів. Він дозволяє сховатися від повсякденності, забути про проблеми...


Запрошуємо всіх читачів найближчим часом відвідати бібліотеку #8  та познайомитися з виставкою «Фантастична осінь».



 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар