понеділок, 6 вересня 2021 р.

З чого починати молодому підприємцю

Вітаємо всіх українських підприємців з професійним святом! Деякі містяни починали свій шлях з бібліотеки, вивчаючи питання бізнесу, вичитуючи рецепти та все інше, що стосувалося вашого напрямку. Всі ви надихалися тут і отримували інформаційну підтримку, ми  раді, що бібліотека стала вашими воротами до омріяної професії. Ми вдячі, що ви ділитеся порадами з молодими розбудовувачами держави.

Найкраще, що можна зробити на початку будь-якої діяльності – розібратись з внутрішніми проблемами, які завжди тебе стримують, адже підприємництво вимагає багато впевненості і свободи.

Зазвичай молодим підприємцям страшно починати справи з оформленням документації. Паніку навіюють три літери "ФОП" та слово "декларація". А що з тим робити? Як все відбувається? Тут головне заспокоїтися, все не так страшно.

В бібліотеках та пошукових системах Інтернету можна знайти всю необхідну та доступно пояснену інформацію.

Боїтеся щось не так зрозуміти? Також не проблема – є друзі, які успішно ведуть підприємницьку діяльність. Питайте у них. Якщо й таких не знаходиться – знайомих бухгалтерів попитайте, вони вам і зареєструвати ФОП допоможуть і знають не менше, ніж гугл. Також не знайшлося? Є купа платних консультацій як онлайн, так і офлайн, де вам і КВЕД підберуть, і на всі питання дадуть відповіді, і зареєструють ФОП. Та швидше за все ви й самостійно і з можете зареєструватися як підприємець.

Створювати бізнес тільки заради грошей не варто. Має бути глибокий зміст, який підприємець буде поступово розкривати, в іншому випадку все працюватиме недовго.

Наступним кроком вирішіть, чи фінансовою звітністю займатиметеся самостійно. Якщо ви підприємець на спрощеній системі оподаткування, то розібратися у всіх деталях не тяжко, проконсультуйтеся з бухгалтерами (знайомими або ж пошукайте онлайн консультації). Відверто кажучи, я консультацій підприємці потребують постійно, інколи перепитують як заповнити рахунок чи квитанцію, або як надати клієнту реквізити для оплати. Головне – не переймайтися і запитувати те що вас цікавить, навіть якщо для когось це очевидно!

Бажаємо вам розквіту і запрошуємо розширювати знання у бібліотеці8.

Джерело: https://maximum.fm


Немає коментарів:

Дописати коментар