четвер, 9 вересня 2021 р.

Оаза в Міжнародний день краси




"Краса врятує світ!": казав класик. З цим твердженням багато хто не погоджується, проте, людство завжди прагнуло краси та естетики. Тому починаючи з 1995 року за ініціативою Міжнародного комітету естетики й косметології СІДЕСКО 9 вересня у світі відзначається Міжнародний день краси. Цього дня шанують все, що приносить естетичне і моральне задоволення. В багатьох містах і країнах саме 9 вересня проводяться конкурси краси.

Цього дня до бібліотеки № 8 завітала візажист Карина Грицай (студія краси Flamingo), та провела майстер клас з нанесення макіяжу для юних читачів книгозбірні і на один день бібліотека стала оазою краси.
Майстриня дала поради дівчаткам як підкреслювати природну красу за допомогою навиків нанесення макіяжу. Карина є активною учасницею команди соціального благодійного проекту «З весною в серці», де вона своїм вмінням дарує радість дітям та дорослим, допомагає відчути себе впевненими та неповторними.
Краса це гармонія, в ній – запорука впевненості. Тому кожна людина повинна пам`ятати про догляд за собою, підтримувати внутрішню та зовнішню красу.

Немає коментарів:

Дописати коментар