четвер, 28 жовтня 2021 р.

Осінній поетичний блюз


«І знову про осінь… В місті останні дні догулює жовтень. Мете пожовкле листя з дерев. Природа ще тішить сонячними днями та вже не має того «смачного» літнього тепла. А в повітрі снують неповторні осінні аромати. Теплий запах кориці і шоколаду, горнятко чорної кави чи запашного чаю... І солодко, і тепло, і затишно в ошатній читальній залі бібліотеки # 8. Сьогодні там поетичне дійство з ароматами осені, з гарною поезією від білоцерківських поетес-краянок» (Світлана Хмільова).

«Під  теплим потоком душевної поезії прекрасні пані, творчі та натхненні, заповнюють Літературну вітальню, засновують це осіннє пообіддя павутинкою краси і щедрості жіночих думок. По павутинці, полишивши працю за комп’ютером, долучається й Сергій Гончаров, бешкетом гойдає плетиво слів і повертається до роботи. Очевидно, осінь вже дозріла римами, сипнула їх радістю падіння стиглих яблук - смакуйте, дорогі, така вже щедра на врожай пора»  (Інна Храбуст).

27 жовтня вкотре відбулося поетичне зібрання місцевих майстрів поетичного слова та охочих їх послухати. Як в тій пісні «жартували до зорі..», засиділися, заслухалися до вечірнього руху відшумілого міста. Певне, рудокоса красуня так наповнює думками і настроями, а ми й раді з їхньої щедрості та дружньої розмови. #Оксана Щербань #Тетяна Нікітіна #Тетяна Артющенко #Валентина Дзілінська # літературна_вітальня #бібліотека8








Немає коментарів:

Дописати коментар