понеділок, 4 жовтня 2021 р.

Наталія Довгопол ''Мандрівний цирк сріблястої пані''

Героям роману доведеться пізнати гіркоту зрад і поразок, здійснити сповнену пригод мандрівку українськими землями початку ХХ сторіччя і навіть знайти спільну мову з дивовижними істотами з давніх легенд.
У рамках конкурсу "Книжкова премія ЕСПРЕСО. Вибір читачів 2021" я для себе відкрила сучасну українську письменницю Наталію Довгопол та прочитала загадковий роман «Мандрівний цирк сріблястої пані». Автор подарувала неймовірні історії таємничих світів, загадковість українських місць, зачарування та розчарування. У книзі багато неочікуваних поворотів, містичних моментів, рецептів щастя, розумних приказок , народних прикмет, а головне історія циркового життя, яке дарує щастя героям. Бажаю всім насолодитися прочитанням!
Ефектна власниця мандрівного цирку фрау Ґріте переживає скрутні часи. Мало того, що її чоловік виявився авантюристом і зник безвісти, так ще й трупу доводиться від зубожіння рятувати. До всього, коронний номер — виступ велетенського ручного вовка — на межі провалу: юна глядачка, яку всі вважають причинною, сходить на сцену й приборкує грізного звіра. Що це, як не відьмацькі чари? Цирк рушає далі. Але з тої зустрічі в смугастому шатрі, на один вечір напнутому посеред скошеного поля, бере початок нова історія: про тих, хто шукає любові й справедливості, про людей і перевертнів, що намагаються віднайти свою істинну сутність.
.

Немає коментарів:

Дописати коментар