пʼятницю, 3 березня 2023 р.

Бібліотека нині – більше, ніж бібліотека.

Бібліотека 5 -  Арт-простір для проведення  майстер-класів.  Бібліотечні працівники є не тільки модераторами, а й  натхненниками для реалізації творчих ідей. 2 березня, в межах проекту психосоціальної підтримки, волонтерка  Анастасія Гейло, представник Білоцерківської міської організації Товариства Червоного Хреста України, провела майстер-клас «Кавові фантазії».

Кава – улюблений напій багатьох, але вона ще і відмінний матеріал для творчості. Кожна картина написана кавою, володіє теплим відтінком і приємним ароматом. Кавовий живопис - незвичне малювання, адже це  поєднання аромату та творчості, легкості та чарівності, яке чудово розвиває образне мислення, здібності, дрібну моторику, знижує рівень стресу та допомагає подолати почуття тривоги.

Спробувати  себе в ароматному кавовому живописі  мали можливість користувачі бібліотеки та учасники  академії  «Золота осінь» Благодійного фонду Костянтина Єфименка.

Підкорити каву, поділитися секретами майстерності  бажаючі можуть на наступному майстер-класі. Ласкаво просимо до нашого арт-простору .

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар