пʼятниця, 27 серпня 2021 р.

Без сала й хліба мало. День українського делікатесу

27 серпня українці відзначають День сала, яке вважається національним продуктом та є практично в кожній українській оселі.

Багато хто вважає, що українці поїдають цей продукт кілограмами та вживають його щодня. Але проведене в Європі опитування показало, що українці займають лише 13 позицію у переліку країн, де споживають цей продукт. З’ясувалося, що в Україні м’ясо курки більш популярне, ніж свинина.

Прізвище «Сало» утворене від аналогічного прізвиська. «Салом» називали рід прямих нащадків запорізьких козаків на Дону.

Запрошуємо на дегустацію численних кулінарних книг, що розкриють вам секрети неперевершеної української кухні.




Немає коментарів:

Дописати коментар