вівторок, 20 жовтня 2020 р.

Книги, які поглинають

Літературний шаманізм, втеча у нереальні світи – ось чим, виявляється, насправді займаються читачі в бібліотеках і не тільки. А ось куди вони можуть потрапити відкривши друкований портал – справа абсолютно індивідуальна. Когось прикликав Фродо, а хтось вишукує розгадки таємниць, як Еркюль Пуаро. В будь-якому разі, одної книги для цього мало, потрібно повністю віддатися читанню, не зважаючи на час, місце чи погодні умови. До вашої уваги книги, які захоплять вас у свій полон і не відпустять аж поки ви не перегорнете останню сторінку.


Франсуаза Саган  «Сумна посмішка»
Головна героїня – молода дівчина, яка прагне отримати від життя якомога більше. Вона закохується, заводить романи, насолоджується життям. В її житті з’являється відданий друг і пристрасний коханець. І це дві різні людини.
Своє серце вона віддає коханцеві, який не оцінив такого подарунка. Він – адвокат і зразковий сім’янин, який не збирається перебудовувати життя заради дівчини, яка ним захопилася.



Джон Фаулз «Колекціонер»
Одинока недалека молода людина несподівано виграє величезну суму грошей в лотерею. Що він з нею зробить, особливо якщо враховувати його пристрасть до колекціонування метеликів і таємну любов до місцевої красуні? В історії протистояння маніяка і його жертви Фаулз побачив протиборство Добра і Зла, примітивного обивателя і піднесеного художника, Любові, Смерті і Краси.

Немає коментарів:

Дописати коментар