четвер, 15 жовтня 2020 р.

Книги, які поглинають

Літературний шаманізм, втеча у нереальні світи – ось чим, виявляється, насправді займаються читачі в бібліотеках і не тільки. А ось куди вони можуть потрапити відкривши друкований портал – справа абсолютно індивідуальна. Когось прикликав Фродо, а хтось вишукує розгадки таємниць, як Еркюль Пуаро. В будь-якому разі, одної книги для цього мало, потрібно повністю віддатися читанню, не зважаючи на час, місце чи погодні умови.
До вашої уваги книги, які захоплять вас у свій полон і не відпустять аж поки ви не перегорнете останню сторінку.

     Стівен Кінг «Під куполом» 
     Маленьке містечко раптом стало відрізаним від        решти світу – його покрив купол невідомого походження. Військові роблять спроби його зруйнувати. В цей час жителі містечка страждають від наслідків такого аномального явища – жахливої спеки, забрудненого повітря.
Але найстрашніше – НЕ екологічна катастрофа, яка їх чекає. Вам буде цікаво спостерігати за поведінкою людей в замкнутому просторі. Всього через тиждень після події жителів маленького спокійного містечка буде не впізнати.




    Іен Мак’юен  «Амстердам»
   Двоє друзів – успішний головний редактор популярної     щоденної газети і знаменитий композитор, що працює над «Симфонією тисячоліття», – укладають угоду про евтаназію: якщо один з них впаде в стан безпам’ятства і перестане себе контролювати, то інший зобов’язується його вбити… Витончено зачаровує роман про те, як легко людина здатна зруйнувати все навколо себе.
Запрошуємо в бібліотеку №8, де вас чекає безліч цікавих книг.

Немає коментарів:

Дописати коментар