четвер, 25 липня 2024 р.

Вправи з вивчення української мови з Лепетуном

Продовжуємо зустрічі в україномовному розмовному клубі «Світлиця слова» з вивчення та удосконалення  української мови,  які проходять в бібліотеці №5 щосереди. Як же потрібно підготуватися до засідання, де брати потрібну інформацію, щоби було цікаво і пізнавально!? Адже не завжди є можливість запросити фахового філолога української  мови, тому готуємося самі.

Ось і сьогодні, 24 липня, в нагоді став дуже корисний сайт «Мова – ДНК нації».   На цьому сайті є помічні та цікаві завдання «Вправи з вивчення української мови з Лепенуном». Це класний освітній  проєкт для тих, хто хоче вдосконалити свої знання української мови. Троє молодих та небайдужих молодих людей спробували поділитися закоханістю в рідну мову.

Тож, вони маленькою командою організували і налагодили роботу  проєкту в Інтернеті і тепер всі охочі можуть долучитися до цієї безкоштовної платформи.  Хочу, щоб вся Україна знала яка у нас талановита  та патріотична молодь. Арт директор та ілюстратор Паша Мельник-Крисаченко; засновниця проекту та  автор текстів і вправ, PR-менеджер Наталя Клименко; програміст – Олександр Клименко.

Ця молоді та креативні однодумці плекають мрію про те, що колись в Україні буде модно знати декілька мов, а говоритимемо – українською.

Так і буде, а поки  що за допомогою їхнього сайту працюємо над вивченням коду нашої нації – українською мовою.








Немає коментарів:

Дописати коментар