пʼятницю, 29 грудня 2023 р.

Новорічні дива поряд!

Ось і дочекалися ми на благословенні Різдвяно-Новорічні дні, які є символом оновлення та сподівань на позитивні зміни у житті кожної української родини. Адже головне бажання мільйонів українців, щоб  Новий рік приніс нашій країні перемогу та довгоочікуваний мир! Та не зважаючи на тяжкі часи, в яких знаходиться наша країна, наші дітлахи потребують свята, див та подарунків.

27 грудня в бібліотеці № 5 відбулося новорічно-різдвяне свято «Бібліомагія Новорічного дива». На захід завітали діти ВПО та діти з соціально незахищених верств населення разом зі своїми батьками.

Свято розпочалося з розважально-пізнавального концерту, який підготував учнівський колектив разом з педагогами Білоцерківської школи мистецтв ім. Я. Яциневича. Маленькі глядачі з захопленням слухали музику у виконанні учнів та активно відгадували музичні загадки. А ще самі розповідали віршики та колядочки.

Родзинкою свята стала казка «Новорічні пригоди Аліси» студії театрального мистецтва «Браво» при Київському академічному обласному музично-драматичному театрі  ім. П. Саксаганського. Це було дивовижно, феєрично – справжня магія!  Гості були в захваті від дійства, костюмів акторів, танців, з ельфами. Всі ніби на мить перенеслися в казковий світ чаклунів та принцес. 

Наприкінці свята учасники та дітлахи, що завітали до бібліотеки, отримали солодкі подарунки. Величезна вдячність спонсору  – небайдужому українцю Віталію Бондаренку, що проживає в Америці, але переймається проблемами України та українців.  

Плекаємо велику надію, що наші бажання збудуться! Нехай у кожну домівку, у кожну родину прийде Божа ласка!  Нехай Різдвяна зірка  осяє  радістю і добром кожного українця, а весела й життєствердна Коляда додасть сил та віри в краще майбутнє!









Немає коментарів:

Дописати коментар