пʼятницю, 29 грудня 2023 р.

28 грудня  у клубі «Золота осінь» відбулося новорічно-різдвяне свято. Провела його і виступала в ролі Феї-чарівниці, яка роздавала маленькі гостинчики академістам бібліотекар Майя Боженко. З прийдешніми святами присутніх привітала й Світлана Хмільова, завідувачка бібліотеки №5, що завжди радо приймає білоцерківців.

З 1 вересня 2023 року в Україні почав діяти новий церковний календар. Але поки що ми не призвичаїлися святкувати свята за новим календарем. Тому академістка, учасниця ансамблю клубу Людмила Калитаева підготувала невеличку лекцію про те, коли тепер святкуватимемо день святого Миколая, святих Андрія, Анни, Варвари, коли відзначатимемо Різдво Христове, Василя, Водохреща.

Як завжди, чудовий ансамбль «Золота осінь» порадував народними піснями та старовинними колядками «Ми будем вам колядувати», «Коляда», «Там на річці, на Йордані, тиха вода стала», «З Новим роком ми вітаємо», «Нова радість, різдвяні свята», «Різдвяне свято». Також бажаючі прочитали підготовлені ними вірші-побажання на Новий рік.

Це створило атмосферу свята в бібліотеці.




Немає коментарів:

Дописати коментар