пʼятницю, 26 травня 2023 р.

Презентація книги Людмили Охріменко "Оскар"

Ось і відбулася така довгоочікувана презентація книг талановитої письменниці та волонтерки Людмили Охріменко. 

Попри свою активну життєдіяльність пані Людмила знайшла час і завітала до бібліотеки № 5. Зустріч з письменницею пройшла цікаво і яскраво. Вона зачарувала гостей з першої ж хвилини розповіддю про історії створення своїх книг. 

Першою була представлена книга новел "Волонтерські історії", у центрі уваги якої є життєві історії звичайних людей, які опинилися на фронті. Книга розкриває різні аспекти волонтерської діяльності, історії, пов’язані з російсько-українською війною, а саме з підтримкою армії та населення, допомогою пораненим, які стали заручниками цієї війни. 

Другою книгою письменниці, представленою публіці стала "Муха в окропі на окупованій території". Це жіночий роман, який вдало перебуває на межі між воєнним, жіночим і любовним. 

Найочікуванішою третьою книгою був представлений роман "Оскар", який отримав відзнаку на Міжнародному літературному конкурсі "Коронація слова – 2021", як найкращий роман на воєнну тематику. За словами Олександра Вільчинського, засновника спеціальної відзнаки "за найкращий роман на воєнну тематику" міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова" - це роман, який не могла написати жінка. 

Пані Людмила відразу ж познайомила присутніх з прототипом свого героя. У книзі йдеться про долю українського офіцера — спецпризначенця, який на початку 2015 року потрапляє у полон до російських окупантів. Він мріє про втечу з першого дня неволі і робить усе для того, щоб здійснити задумане. Ця книга про людину, чоловіка, кримського татарина, що свято вірить у силу життя.

На зустрічі були присутні представники Управління культури і туризму Білоцерківської міської ради, ЗМІ, бібліотечні працівники, внутрішньо переміщені особи, та студенти Фахового коледжу економіки та управління НАСОА.

Зустріч з письменницею пройшла невимушено та легко. Після презентації задавали авторці найрізноманітніші питання, на які вона залюбки відповідала.

Наприкінці, всі бажаючі могли придбати книги з автографом авторки та зробити фото на згадку. Залюбки чекаємо пані Людмилу до бібліотеки з новими доробками.




Немає коментарів:

Дописати коментар