пʼятницю, 18 червня 2021 р.

«Листи до неба» – про Віру, Любов та Надію!

                               

Кожного разу, знову і знову, зустрічаючись з непересічною особистістю, дивуюся і вражаюся розмаїттю талановитих людей нашого міста. 17 червня в читальній залі бібліотеки # 8 відбулася творча зустріч  з  неймовірно талановитою поетесою Анною Фадєєвою, яка презентувала свою збірку поезій «Листи до неба». Після довгих карантинних обмежень до бібліотеки  з радістю  на  арт-зустріч завітали читачі, друзі мисткині, колеги по перу – білоцерківські поетеси.

Анна Фадєєва – авторка віршів та пісенної лірики, учасниця та спів засновниця інді-фольк гурту «В∑сна», очільниця Спілки Незаслужених поетів «СловаRі», учасниця мистецького проекту «ПОЧУТИ».

 Як розповіла сама Анна про себе, що вона книжкова дівчинка. Тому не дарма творча зустріч відбулася саме в бібліотеці.

Народилася в м. Біла Церква. Творчу діяльність розпочала ще в шкільні роки, однак перші серйозні кроки в поезії були зроблені вже в дорослому віці. Вірші здебільшого публікувались в пресі рідного міста та в мережі Інтернет. У 2015 році отримала Спеціальну відзнаку від «Коронації слова» як авторка пісенної лірики.

Перша друкована збірка поезій молодої та талановитої поетеси «Листи до неба» побачила світ в 2020 році і надрукована на Білоцерківській книжковій фабриці. В  книзі – поезії різних років, окремі вірші покладені на музику Станіслави Клішиної та увійшли до репертуару гурту «В∑сна». Тож на зустріч Анна прийшла не одна, а з гуртом «В∑сна».  Гітара – Станіслава Клішина, барабан  джамбе  – Кирил Керешков.

В збірці  три головні теми – це  тема Віри, Кохання та Надії. Її поезія –натхненне листування у віршах про найважливіше: те, що окрилює і лякає, те, що болить і захоплює, те,  про що не скажеш…

Авторка натхненно та дуже артистично читала свої поезії, розповідала, якій події присвячений певний вірш. Один із своїх віршів Анна читала та виконувала жестовою мовою, чим дуже вразила.

У виконанні гурту прозвучало багато пісень: «Сонячне колесо», «Княжна», «Радію тобі», «Весна» та інші.

Не передати слова атмосферу зустрічі. Настільки все  дійство відбулося душевно, тепло і невимушено, настільки Анна зачарувала всіх присутніх своєю харизмою та талантом, що глядачі довгий час не відпускали молоду поетесу оплесками. І не зважаючи на вечірній час, гості не поспішали розходитися.

Ну а на завершення –  були книга з автографом Анни Фадєєвої.

Немає коментарів:

Дописати коментар