середу, 16 червня 2021 р.

Подаруй своє серце читанню


Нові книги – це велика радість і велика відповідальність. Вони завжди несуть позитивні емоції як для нас, бібліотекарів, так і для наших відвідувачів. Що може бути приємніше ніж тримати в руках щойно видану книгу, відчувати аромат паперу, почути шелест вперше розгорнутих сторінок, зануритися в світ нових історій… Книга – це новий світ, в якому автор, як справжній друг та гід, проводить нас по найкращих місцях. Кожен із читачів, поринаючи у нову історію, творить саме свій, унікальний всесвіт. Кому близькі ці відчуття, 15 червня завітали до бібліотеки #8 на День нової книги.




Читачі відвідали бібліомайданчик , де ознайомилися  з трендами та основними тенденціями  в сучасній українській літературі, зазначивши , що за останні роки значно розширився жанровий діапазон. Набирає обертів  детектив, трилер, містика. Саме з детективним жанром більш детально мали нагоду   познайомилися відвідувачі,  переглянувши новинки від українських  метрів  А. Кокотюхи, Ю. Даценка,  С. Гласенка, П. Кулакової, А. Куркова.

Ми намагалися врахувати найрізноманітніші смаки і ще, ці книги є новим надходженням, а значить, є можливість прочитати їх першому!




Тож,запрошуємо відвідати
бібліотеку #8  , ознайомитися з новинками та обрати книги, які стануть Вам до вподоби



Немає коментарів:

Дописати коментар