понеділок, 7 жовтня 2024 р.

«Німецька книжкова полиця» в бібліотеці

 

А у нас хороша новина!😀🎈 Книжковий фонд бібліотеки #5 поповнився новою літературою! 📙 📕📘Та ще й якою! Завдячуючи участі у проєкті «Німецька книжкова полиця в Україні» в межах «Обміну між німецькою та українською книжковою та літературною індустрією» ми отримали в дарунок🎀 спеціально відібраний комплект з 14 книжкових видань. Книги, що адресовані дорослій аудиторії представляють різноманітні жанри класичної та сучасної німецької літератури українською мовою. Проєкт «Німецька полиця» - це добра нагода для читачів дізнатися більше про історію, культуру та літературу Німеччини, як класиків(Б. Брехт, А. Деблін,Е. Кант, Т. Манн ), так і сучасних німецьких авторів (І. Ганіка, Ю. Германн та ін.).

Виставка «Німецька книжкова полиця» після бібліотечної обробки буде розташована на абонементі бібліотеки, де всі охочі зможуть прийти і насолодитися читанням.
Нагадаємо, що бібліотека стала переможцем у всіх трьох проєктах від Українського інституту книги «Польська книжкова полиця», «Валізка з книжками» та  «Німецька книжкова полиця».
Щиро дякуємо організаторам проєкту - Українському інституту книги та🇩🇪 Goethe-Institut Ukraine - за можливість оновити нашу бібліотеку!

Немає коментарів:

Дописати коментар