вівторок, 20 липня 2021 р.

Що сьогодні варто знати


Шановні читачі. Відкриваємо для вас нову рубрику «Забобонович». Назва гучно натякає на зміст, а ми завзято запрошуємо до обговорення чи варто дотримуватися забобонів чи це пережиток минулого. Ми ні в якому разі ні до чого не закликаємо, текст написано виключно з розважальною метою. 

Отже, поїхали.

Що заборонено робити у цей день 

Обманювати. Сьогодні особливо грішно говорити неправду, приховувати щось або обмовляти. Безумовно, ця заборона діє в будь-який день, але, як вважають віруючі, брехати в день Авдотьї загрожує особливо неприємними наслідками.

Заздрити. В цей день, як в принципі й в інші дні, не варто заздрити. Хоча у здорової білої заздрості немає нічого поганого, якщо вона тебе мотивує і змушує досягати нових вершин у кар'єрі, дозвіллі, сім'ї та життя в цілому.

Перенапружуватися. Дівчатам і молодим жінкам сьогодні не варто перенапружуватися фізично і важко працювати, інакше життя буде важким. 

Наш коментар: Дивно якось не обманювати і не заздрити один день на рік, тож краще і не починайте). Ми впевнені, що це не про наших читачів, та навчайте інших.

А от перенапружуватися – це повсякденна звичка українців, від якої починаємо позбавлятися вже сьогодні!

А Ви з нами?

Джерело: https://glavcom.ua/news/20-lipnya-chomu-sogodni-ne-radyat-svatatisya-770048.html 


Немає коментарів:

Дописати коментар