вівторок, 16 лютого 2021 р.

Вітаємо переможців!


Дитячо-юнацька спортивна школа ДЮСШ «Юність» насправді є гордістю Білої Церкви. Адже в ній ведеться важлива робота з виховання майбутніх спортсменів – гімнастів, волейболістів, атлетів, шахістів…

З 20 січня по 7 лютого 2021 року  в ДЮСШ «Юність» відбулися чемпіонати міста із шахів серед дітей. Змагання проводилися в двох вікових групах. Старша вікова категорія – діти  10-16 років, молодша – діти менш ніж десять років. В старшій групі найбільший вік мав 16-річний  учасник, в молодшій – маленька учасниця 5-ти років. Кількість учасників була обмежена – до 30 учасників у групах. Чемпіонат відбувався по п’ятницях, суботах та неділях та проводився за швейцарською системою: з годинниками, записом партій та з певним регламентом. Всього проведено 9 турів.

Хто ж переміг? Переможцями  стали юні шахісти клубу «Білий кінь», що діє в бібліотеці №8. В старшій групі – Федір Дишлюк, а  в молодшій  –Олександр Башевнік.


Обидва спортсмени провели чемпіонат без жодної поразки  та були нагороджені золотими медалями. Слід відзначити, що їх перемога виявилася не випадковою. І раніше вони успішно брали участь у різних змаганнях.

Федір Дишлюк в 2019 році здобув І місце в Міжнародному шаховому турнірі серед дітей його вікової категорії в м. Слобозія  (Румунія). Звідти він привіз кубок та Золоту медаль.

В липні 2020 року він переміг  у кваліфікаційному турнірі в Києві, де здобув І місце та отримав І спортивний розряд із шахів.

Другий цьогорічний переможець, Олександр Башевнік,  в 2018  та 2020 роках здобував  перші місця в чемпіонатах м. Біла Церква серед молодшої вікової категорії. В кваліфікаційному турнірі 2020 року Олександр отримав ІІ розряд з шахів.

Вітаємо переможців і бажаємо їм великих успіхів в майбутньому!

Зіглін Є.С., тренер.

Немає коментарів:

Дописати коментар