субота, 1 червня 2024 р.

Для обпалених війною дітей України надзвичайно болючою темою є Міжнародний День захисту дітей. Українським дітям довелося рано подорослішати, стати мудрішими. Але, дякуючи захисникам, батькам, вчителям дітвора має можливість мріяти про майбутнє, бачити світ яскравим, насиченим приємними подіями.

Виставка-конкурс дитячого малюнку «Веселкові барви», що відкрилася у виставковій залі при бібліотеці-філії №5, – це вир фантазій, політ мрій, різнобарвна веселкова палітра кольорів та дитячих заповітних бажань.

На виставці представлено 211 робіт від 186 учасників конкурсу дитячого малюнку.

Журі конкурсу визначило 50 найкращих робіт. Переможців привітала очільниця управління культури і туризму Білоцерківської міської ради Юлія Ковальська. Вона вручила маленьким художникам дипломи та цінні подарунки. Також підтримали дитячу творчість завідувачки та фахівчині бібліотек міста. Завідувачки бібліотеки-філії №5 та бібліотеки-філії №6 Світлана Хмільова і Надія Гаврилова, завідувачка відділом центральної бібліотеки для дітей Антоніна Даценко звернулися до присутніх з теплими словами привітань та вручили подарунки юним митцям.

Директорка арт-готелю «Династія» Тетяна Чорнобров традиційно підтримала юних художників гарними подарунками.

Тож нехай світлі мрії наших дітей здійсняться, щоб їхній Всесвіт був мирним, яскравим, щасливим.

Виставка діятиме до 16 червня, за адресою: просп. Незалежності, 55.

                                                                                                                Любов Михайлюк.



Немає коментарів:

Дописати коментар