вівторок, 18 липня 2023 р.

НОВИНИ З ЖИТТЯ БІБЛІОТЕКИ

Бібліотеки традиційно асоціюються з тишею, ба більше – з суворою забороною порушувати цю тишу. Бібліотека назагал – це дозвілля для «заучок», але не у нашому випадку.

Хочу поділитися  корисною інформацією - бібліотека 5 стала для багатьох платформою для втілення ідей. Наша читальна зала - це місце для тренінгів, семінарів, творчих заходів, місце зустрічі підприємців, місце роботи фрілансерів, місце для тих хто читає і знає ціну книги.

Турніри з шахів проходять кожної неділі - Ігор Осіпов, гра "Лінія життя" від тренера- психолога Анастасія Гейло, фінансова грамотність Ірина Кісельова , фінансова гра Olena Chasnikova , юридичні зустрічі Olga Nastina, майстер класи "Жива глина" Людмила Сябро , тематичні вечори від моїх колег Світлани Хмільової , Тетяни Ямінської , Наталки Семененко , Майї Боженко . Всі ці люди з радістю діляться з присутніми своїми навичками, ідеями та досвідом.

Приємно ділитися інформацією і знаннями, а ще приємніше, що є ті хто чекають на зустрічі в бібліотеці. Наші друзі які щиро допомагають  поповнити бібліотечні фонди Lena Fastovskaya , Anna Fedchenko. Дорогі містяни ми радіємо кожному, хто приходить в бібліотеку 5, що на проспекті Незалежності, 55.

Немає коментарів:

Дописати коментар