пʼятницю, 24 березня 2017 р.

«Енергетичні напої: користь чи шкода»

«Здоров’я –головна цінність для будь-якої людини. Більшість людей змогли б жити до 100 років, якби задумалися про це в молодому віці. Життя – це довга дорога, і для того щоб довше зберігати темп руху по ній, потрібно уважно ставитися до свого організму»: такими  словами була розпочата презентація на тему: «Енергетичні напої –користь, чи шкода». 

Про те, що ці напої відносять до шкідливих, чули багато хто, але не всі знають чому. Дискусії, щодо їх безпеки для здоров’я, ведуться до цих пір. До того ж багато хто знаходить і позитивні моменти у вживанні енергетичних напоїв. На чий бік ставати – рішення кожен повинен прийняти сам, але для цього необхідно знати про продукт все. 

Присутні, а це були учні БСШ № 12, та спортивного ліцею, 22 березня у бібліотеці-філії № 8 ознайомилися з історією виникнення напоїв. Школярі дізналися яка  вартість реклами, та який щорічний дохід компанії, яка пропонує цей продукт, що входить,та як діють на організм складові енергетичних напоїв. 

Із відеосюжетів гості почули думку дієтолога, та дізналися які можуть бути наслідки від не контрольованого вживання цього продукту.

 Г. Іванова








Немає коментарів:

Дописати коментар