понеділок, 26 вересня 2016 р.

Подорожі, що надихають...

Якщо ви хочете отримати неповторні відчуття, маєте неодмінно побувати у Львові. Саме тут, легко і природно, сучасне сплітається з минулим. Побувавши у місті левів, Ви зрозумієте, що це саме те місто, в яке Ви відразу готові закохатися. Львів зачаровує з першого погляду. Кожна вуличка, наповнена стародавнім шармом й ароматами кави, вражає архітектурною довершеністю, приховує цікаві історії та загадкові легенди.
Львів – культурна столиця України, де проходить Форум видавців, на якому я мала нагоду побувати.
Цього року він був досить масштабним – 60 локацій по усьому місту, зіркові Фредерік Беґбедер та Паоло Джардано, 158 видавництв на книжковому ярмарку. Що вже й говорити про те, що кожен міг знайти собі книжку до душі. Це було неймовірно! Чотири дні щастя для мене та всіх любителів літератури.
Львів перетворився на літературну столицю світу. Той, хто хоч раз блукав книжковим ярмарком, знає, як важко зорієнтуватися серед сотень видавництв і десятків тисяч томів найрізноманітнішої літератури. Втішає те, що українська книга живе і розвивається. До речі, це ще й чудова нагода побачити та поспілкуватися зі своїми улюбленими авторами, почути уривки з нових творів, відвідати музичні перфоманси, автограф-сесії, презентації книг, дискусії та просто відпочити.
То ж запрошую всіх колег відвідати місто неповторне та романтичне. Місто, яке охороняють благородні кам’яні леви та яке змусить Вас повірити в мрію.

  Т.Ямінська

Королева Форуму






Немає коментарів:

Дописати коментар