неділя, 8 вересня 2024 р.

Мистецький фронт Анатолія Демчука

8 вересня в бібліотеці - філії# 5 відбувся благодійний концерт артиста естради, Заслуженого діяча мистецтв України, Народного артиста України, Героя  України -  Анатолія Демчука. 

Пан Анатолій, вже не вперше, завітав до Білої Церкви з командою однодумців. Ведучою програми була Леся Порядченко, також Заслужений діяч мистецтв України та її неймовірно талановитий  син -  Едуард Порядченко. 

Вони потішили присутніх гарним гумором і піснями. Адже співоча родина є неодноразовими Лауреатами Всеукраїнських конкурсів. Едуард розчулив глядачів майстерним виконанням гуморески Павла Газового "Ярмарок".   

"Мистецький фронт"  Анатолія  Демчука - це його неоціненний внесок в спільну справу перемоги. Артист від бога, торкнувся струн душі кожного глядача, викликаючи сльози, чи сміх. Пролунали патріотичні пісні, бувальщини та гуморески. 

На завершення заходу всі присутні разом з артистами виконали Гімн України та хвилиною мовчання вшанували пам'ять про полеглих героїв.Тільки спільними зусиллями ми зможемо наблизити нашу перемогу над ворогом. Всі зібрані кошти від концерту будуть спрямовані на потреби ЗСУ.  Слава Україні та її патріотам.

Немає коментарів:

Дописати коментар