середа, 8 листопада 2023 р.

Цікаві ідеї хімічної науки

У багатьох школах на уроках хімії на превеликий жаль дослідів не роблять. Поширеними причинами є недолуга програма, відсутність реактивів. У педагогів мало годин для проходження величезної кількості тем і вони намагаються сумлінно відчитати теорію, а практику посувають на дальній план. Такий підхід викликає у дітей відразу до предмета.

Хімія — наука експериментальна. За допомогою уроків хімії можна вивчати продукти харчування, побутову хімію й показувати, що хімічні речовини, які  вивчаються на уроках, нерозривно пов’язані з нашим щоденним життям.

Тож 8 листопада у бібліотеці № 5 ми вирішили заочно познайомити дітей з уроками сучасного вчителя який обожнює досліди.  І не прості, а чудернацькі, захопливі та в хорошому сенсі скажені!  Гліб Репіч є вчителем хімії дистанційної школи «Атмосферна школа», фіналістом Global Teacher Prize Ukraine 2021 та зіркою TikTok. Він дуже доступно та цікаво проводить різноманітні досліди як для школи так і для дому, які не залишають байдужими нікого. А з рештою інформації гості мали нагоду ознайомитися у книгах представлених на книжковій виставці.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар