середу, 18 січня 2023 р.

«Кольори. Роздуми» Ігоря Дудки

Попри війну та щоденні виклики з якими стикається кожен українець,  культурне життя все ж триває, символізуючи цим перемогу свободи: свободи думати, обирати, творити.

«Кольори. Роздуми». Таку назву має персональна виставка художника Ігоря Дудки, яку 16 січня  було  презентовано у виставковому залі бібілотеки №8.

Ігор Дудка – член журі міжнародних конкурсів дизайну, учасник колективних виставок України та Іспанії. Будучи донедавна киянином, художник обрав місцем свого натхнення Білу Церкву.

За фахом Ігор – інженер, і саме це, за його словами, надає йому можливість конструктивно дивитися на світ, знаходити прекрасне у функціональному і робити функціональне – прекрасним.

Живопис для Ігоря – це ще один спосіб дослідження себе та світу навколо. Пензель занурюється у відчуття, переводить їх у колір, єднає одне з одним, починаючи щоразу нову подорож.

Картина – то є тонка межа між уявним і реальним, а інколи, і сам художник не впевнений з якого боку на неї дивитися.

Виставка картин Ігоря Дудки діятиме до 6 лютого ц.р. (понеділок-п’ятниця з 09.00 до 17.00) за адресою Проспект Незалежності, 55 (Виставковий зал бібліотеки №8)








                                                                                          

Немає коментарів:

Дописати коментар