середу, 27 березня 2013 р.

Квіти серед квітів


(Ми на сторінках преси)

«Квіти серед квітів» - під такою назвою на початку березня у міському виставковому залі (бібліотека-філіал №8, що по вулиці Леваневського) відкрилася традиційна виставка білоцерківських художників. Вернісаж був організований міським відділом культури і туризму та Централізованою бібліотечною системою при спонсорській підтримці заводу-виробника опалювальних систем та приладів «Укрінтерм»( директор Петро Мороз).
         На відкритті виставки завідувач відділу культури П.І.Красножон поздоровив усіх присутніх зі святом весни і побажав творчої наснаги і гарного настрою.
         На експозиції представили свої роботи 30 білоцерківських митців. Зачаровують ніжні акварелі Ольги Мілейко – «Калина», «Автопортрет»; романтичні «Лугові квіти» Тетяни Губрій,  яскравий «Сонячний ранок» пензля Ігоря Безвербного, флористика Олени Охніної, вишиті квіти Світлани Паламарчук. Погляд зупиняється на картині Тетяни Матвієнко «Празька вуличка» (стародавнє готичне місто з його бруківками та черепичними дахами).
        
На заході були оголошені переможці цієї виставки-конкурсу. В номінації «Портрет» ними стали: Соболь Надія, Матвієнко Тетяна, Максимова Тетяна.
         Дипломами конкурсу було нагороджено Колотницьку Анну, Мороз Світлану, Алемасова Максима. Спеціальними призами від спонсора нагороджено Лисенко Анну, Гончарук Олену.
         Радує те, що поціновувачі прекрасного мають в нашому місті таку чудову можливість милуватися живописом і графікою.
Алла Соколова.
Юр`ївська земля. – 2013. – 21берез. – С.32

Немає коментарів:

Дописати коментар