середа, 14 лютого 2024 р.

Виставка-конкурс дитячого малюнку «Світи, зоре, світи, ясна!»

Важко переоцінити важливість позитивних емоцій під час воєнного лихоліття. Ми шукаємо розради, де тільки можемо. Дитяча творчість допомагає не втрати надію та віру.

В міській виставковій залі при бібліотеці-філії №5 відкрилась щорічна виставка-конкурс дитячого малюнку «Світи, зоре, світи, ясна!». Світлом дитячих мрій і фантазій ожили казкові герої. Роботи маленьких митців стали символами миру, спокою,затишку в домівках і в країні.Кожна робота випромінює любов, надію і віру в щасливе майбуття та перемогу добра над злом.

У виставці-конкурсі взяли участь 165 учнів шкіл мистецтв та творчих гуртків й студій міста, які представили на розсуд журі177 робіт.

Професійне журі у складі:голова журі – художникГеоргій Пономарьов; члени журі – художниця Галина Невінчана та головна спеціалістка управління культури і туризму Білоцерківської міської ради Алла Карабач,визначили 36 переможців конкурсу в чотирьох вікових категоріях та трьох номінаціях.

Начальниця управління культури і туризму Білоцерківської міської ради Юлія Ковальська привітала присутніх з відкриттям виставки та вручила Дипломи й цінні подарунки переможцям.

Підтримали та оцінили дитячу творчість депутатка Білоцерківської міської ради Олена Фастівська, директорка Арт-готелю «Династія»Тетяна Чорнобров, директорка центральної бібліотеки міста Маріуполь Юлія Василенко. Традиційно визначили та нагородили грамотами і цінними подарунками за кращі роботи,представлені на виставці,завідувачки бібліотек-філій міста – Олена Корнієнко, Центральна бібліотека для дітей; Тетяна Качанова, бібліотека-філія №1;Катерина Волинець, бібліотека-філія №4; Світлана Хмільова, бібліотека-філія №5. Усього було нагороджено 59 чоловік.

Тож не пропустіть неймовірно цікаву, позитивну виставку дитячого малюнку та надихніться позитивом, вірою в перемогу України.

Виставка діє до 29 лютого за адресою: просп. Незалежності,55. 

                                                                                                                                   Любов Михайлюк






Немає коментарів:

Дописати коментар