неділя, 18 лютого 2024 р.

З лютого місяця у бібліотеці № 5 стартував проект Всеукраїнської благодійної організації «Конвіктус Україна» - “Стійкість. Відновлення психосоціального благополуччя” за підтримки Агенства США USAID Ukraine в межах проекту “Розбудова стійкої системи громадського здоров’я”, який впроваджує організація Pact Ukraine: building the world of equal opportunities Європейський інститут політики громадського здоров’я.

Заняття проводить психологиня пані Лариса, яка пройшла програму тренінгу поглибленого рівня Центру психосоматичної медицини “Зцілення душі і тіла”, “Трансформація травми” Джеймса С. Гордона. 

Тренінг спрямований на розвиток здорового зв’язку розуму та тіла за допомогою медитацій та вправ з дихання, письма, малювання. Вже два заняття було присвячено технікам управління стресом і тривожністю та технікам подолання труднощів. Ця програма допомагає розпізнати труднощі та переживання, з якими стикаються люди, і дає розуміння, як з ними впоратися.

Учасники вчаться налагоджувати свій психологічний баланс та закладають основу для майбутнього здоров'я та щасливого життя.

Всі члени групи почали помічати значне покращення свого психоемоційного стану, відчувають позитивні зміни, так, як виконують вправи по діафрагмальному диханню та медитації. В декого покращився сон, з’явилася енергія до нових справ, відчувається внутрішній спокій. Варто додати, що і після занять учасники з задоволенням виконують вправи. 

Немає коментарів:

Дописати коментар