четвер, 16 червня 2016 р.

Обраховуємо комунальні платежі

Підвищення тарифів на комунальні послуги хвилюють пересічних українців не менше , ніж війна на сході держави. І це не дивно. Мінімальна пенсія в 1130 грн. стала нормою для простих громадян, тоді як комунальні платежі перевищують її у кілька разів.
Як вирішити складні питання комунальних оплат і вижити в сучасних умовах обговорювали сьогодні читачі бібліотеки №8 запросивши до читального залу спеціалістів з Управління соціального захисту населення.
Олена Семченко, спеціаліст ІІ категорії відділу організації та прийому громадян з надання всіх видів соціальної допомоги та її колега Анна Варчук професійно надали консультації з проблем оплати комунальних послуг. Розглянули різні моменти при оформленні субсидій.
Присутні в залі ставили запитання, прораховували разом зі спеціалістами приклади варіантів сімейного бюджету і можливості отримати субсидію.
Під кінець зустрічі скористалися порадою Олени Семченко і відкрили сайт Міністерства соціальної політики України сторінку  «Все про житлові субсидії» розділ «Розрахунок розміру платежу при наданні субсидії». Інформація виявилася дуже корисною і дала відповіді на всі запитання. Радимо і вам, шановні користувачі, відвідати цей сайт: Читайте тут




Немає коментарів:

Дописати коментар