середу, 8 червня 2016 р.

Життя як політ зірки

Життя як політ зірки : пам`яті Петра Івановича Красножона / Білоцерківський відділ культури і туризму, Білоцерківська міська ЦБС ; упоряд. О.В.Дученко, О.В.Бульда, О.О.Нагорна; відп. за вип. Р.П.Григоренко. – Біла Церква, 2016. – 86с.
Це видання присвячене світлій пам`яті заслуженого працівника культури України Петра Івановича Красножона, великого книголюба, бібліотекознавця, який усе своє життя віддано служив Білій Церкві.
Відлетіла у небо світла душа українського діяча культури, сина землі Довженкової зі славної історичної Чернігівщини -  людини з надзвичайним відчуттям обов`язку, совісті і честі, людини великої порядності і справи, якій віддав усе своє життя.
Обірвався політ його помислів і дій передчасно. Земного життя йому було відпущено 57 років і неповних 2 дні, але його діяння на благо людей, його вклад у розвиток культури та бібліотечної справи не лише Білої Церкви, а й Київщини дуже вагомий, тому ім`я начальника відділу культури і туризму Білоцерківської міської ради Петра Красножона навічно залишиться в історії нашого міста.
 «В який би край не закинула доля людину, вона до кінця  своїх днів не забуде ту рідну землю, де з`явилася на світ, ані батьківську хату та подвір`я, устелене зеленим споришем по якому зробила свої перші кроки. І якою б далекою не була дорога до рідного дому, та пам`ять і спогади линуть туди щоденно: до батьківських могил, до односельців-земляків, до школи і білосніжного цвіту калини».
П.Красножон

П.Красножон під час відкриття виставки дитячого малюнку
На зустрічі з художниками із Ногінська
На акції "Книга від депутата"
День чеченської культури в бібліотеці №8
Зустріч з депутатом у бібліотеці №8





Немає коментарів:

Дописати коментар