середу, 4 вересня 2019 р.

Новому часу – нові книги


В рамках Дня нової книги «Новому часу – нові книги» 3 серпня в бібліотеці-філії №8 відбулася зустріч з Валерієм Ременюком та читачами бібліотеки. Пан Валерій наш земляк, народився в 1956 році в Україні. Шкільні роки провів в нашому рідному місті Біла Церква, навчався в БЗШ №5,  зараз проживає в місті Виборзі, біля Санкт-Петербурга. Він за фахом інженер-гідролог та юрист, а за покликанням бард, автор багатьох поетичних та прозових творів. Натхненниками його творчого доробку були власні онуки. Згодом почав друкувати свої книги для широкого загалу читачів.
Присутні із задоволенням слухали авторські пісні у супроводі гітари. Це той улюблений музичний інструмент, «вірний товариш», з яким автор ніколи не розлучається. Його пісні  легкі , але  водночас, дуже влучні, висвітлюють різноманітні події нашого буття.
Позитивно та зацікавлено читачі слухали розповідь власної біографії,  цитування  власних творів паном Валерієм. Приємно, що гість добре володіє українською мовою, не забуваючи рідного коріння та рідного краю. Валерій Ременюк веде активний спосіб життя. Має  безліч хобі – захоплюється  альпінізмом, гірським трекінгом, біговими лижами, волейболом, полюванням на качок, рибною ловлею. А ще автор сам полюбляє  читання «розумних книг». Наша бібліотека має дві книги прози та поезії Валерія Ременюка – «Золотий лящ» і «Ворчалкін – Бурчалкін», тож запрошуємо до читання.

                                                                                                                  Світлана Хмільова

Немає коментарів:

Дописати коментар