середу, 23 березня 2016 р.

Запитуйте в читальному залі

Вже 5 років у бібліотеці працює гурток для рукодільниць «Чарівний клубок», керівником якого є бібліотекар Ганна Іванова. Вона із задоволенням передає свої уміння бажаючим навчитися в`язати шпицями чи гачком. А бажаючих є чимало. Це дорослі читачі і молодь.
Велику підтримку у своїй роботі з гуртківцями Ганна Миколаївна черпає із журналів, довідкової літератури і особистих знань, набутих протягом життя. Адже наша колега сама гарна рукодільниця. Багато речей її гардеробу виготовлені власноруч – в`язані плаття, светри, спідниці, шарфи. Таланту не позичати, отож і ділиться досвідом, за що її дуже вдячні жителі мікрорайону.

Давайте познайомимося й ми з її помічниками. Журнал «Діана», «Рукоделие» і навіть «Українська вишивка» викликають зацікавлення, бо хто в`яже, той і шиє й вишиває. Талант завжди є різностороннім.
Журнал «Українська вишивка» – це схеми вишивок святкових рушників, авторські рушники, обереги, вишиті подушки, майстер-класи з техніки «виколювання», «качалочки», «поверхниця касатор», вітальні листівки до свята, традиційні вишивки тощо.За словами редактора Наталки Чабанюк: “Підготовка кожного номера журналу – цікавий та захопливий процес. Ми спілкуємося з вишивальницями з різних куточків України, шукаємо нові ідеї для вишитих творів, проводимо фотозйомки та вивчаємо нові техніки шитва, щоб завжди надихати вас на створення чудових речей для краси та затишку”.








Немає коментарів:

Дописати коментар