пʼятницю, 26 червня 2015 р.

Конституція - наш Основний Закон

25 червня в бібліотеці №8 відбувся “круглий” стіл “Конституція, яку ми обираємо”. Під час громадського обговорення були розглянуті зміни до Конституції України, які сьогодні пропонує Верховна Рада, зокрема, адміністративно-територіальна реформа. Присутні на заході цікавилися, що очікувати українцям від цих змін.
Кандидат юридичних наук, викладач БНАУ Ольга Настіна виступила модератором заходу. Участь у обговоренні взяли: Сергій Бурлака, кандидат історичних наук, доцент кафедри “Історії держави та права”; Сергій Істомін, кандидат економічних наук, професор Міжнародної кадрової академії, член-кореспондент УАН, депутат міської ради; Марина Лисич, юрист центру правової інформації і консультацій. На зустріч були запрошені журналісти місцевих ЗМІ.
Доречним став візит до бібліотеки Сергія Мазуренка, кандидата юридичних наук та вокального гурту “Вербиченька” (худ. керівник Ольга Атаманенко). Сергій Мазуренко читав свої вірші, присвячені Дню Конституції. “Вербиченька” подарувала гостям бібліотеки українські народні пісні: “Ой, у полі криниченька”, “Гуляв я три роки”, “Молитва за Україну”, “Лелеки” та ін.
В.Тимошенко


                     
   

3 коментарі:

  1. Шановні колеги, дуже добре, що такий серйозний захід проходить саме у бібліотеці. І для людей корисно, і для закладу це є велика повага. Публікації пані Валентини - цікаві і змістовні.Часто відвідуємо ваш блог. Творчої снаги всім працівникам філії №8.

    ВідповістиВидалити