середу, 10 червня 2015 р.

Запрошуємо друзів

Є серед днів календаря Міжнародний день друзів, який святкують 9 червня. В цей день ми нагадуємо своїм друзям про їх важливість у нашому житті. Свято є гарним приводом для зустрічі і приємного спілкування.
Багато надійних друзів є у бібліотеки 8. За що ми  любимо наших читачів? За їхню дружелюбність і надійність. Не підвели вони нас і цього разу - допомогли організувати бібліотечний бульвар «Читаємо просто неба - запрошуємо друзів»,  присвячений Міжнародному дню друзів. Свято відбувалося у зеленому парку перед приміщенням бібліотеки.
Колектив бібліотеки підготував цікаву програму: запросили учасників клубів за інтересами – «Чарівний клубок» та  «Білий Кінь».  Читачі грали в шахи, в`язали, відбулися ярмарок декупажних робіт «Творимо дива своїми руками» та майстер-клас художниці декоративно-вжиткового мистецтва Тетяни Максимової. Свої замальовки виставила художниця Олена Гончарук. Бібліотекарі підготували  плакати і переносні книжкові виставки «Гімн цвіту, травам і природі» та «Диво-терапія рукоділля на сторінках жіночих журналів».
Варениками і холодним тонізуючим чаєм із чебрецю та м`яти запрошували бібліотекарі перехожих до участі у святі. Ділилися секретами приготування смачних блюд і рекомендували молодим господиням книги з кулінарії, представлені на книжковій викладці «Смачні українські страви».
Читачі  у вишиванках співали українських народних пісень, запрошуючи на свято жителів мікрорайону. Свято відбулося весело і цікаво, долучивши до бібліотечної громади нових друзів.













5 коментарів:

  1. Дякуємо,знаю, у вас їх також багато

    ВідповістиВидалити
  2. Висловлюю щиру подяку за проведений захід! Мені теж пощастило бути присутньою на ньому! Надзвичайно сподобалося! Дякую Вам за настрій, оптимізм, доброзичливість, море позитивних емоцій! Так тримати! З повагою, Ваша постійна читачка Марина.

    ВідповістиВидалити