четвер, 16 квітня 2015 р.

Ювілейні акварелі Ольги Мілейко

На фото: А.Грогуль, Л.Михайлюк та О.Мілейко
15 квітня 2015р.  у виставковій залі бібліотеки №8 відбулося відкриття персональної ювілейної  художньої виставки акварелей Ольги Мілейко «Послухай, як росте трава». На виставці представлено 39 робіт, 20 з яких,    художниця запропонувала  для благодійного продажу, метою якого є збір коштів  на лікування пораненого бійця в зоні АТО Грогуль Андрія (номер картки Приватбанку 5168 7572 5595 7906, отримувач Грогуль Андрій).
 Друзі і колеги привітали художницю з надзвичайною подією, а міський голова Василь Савчук, вручив почесну нагороду «Відзнака міського голови».
Дійство проходило у супроводі муніципального камерного оркестру класичної та сучасної музики (худ. керівник заслужений працівник культури Станіслав Черевко).
Поєднання музики і живопису створило в залі справжню святкову атмосферу .
Ольга Мілейко професійна художниця, малює з дитинства. Навчалась у художній студії, якою керував Віталій Антонович Таганський, потім вступила до Київського художньо-промислового технікуму ім.М.Бойчука на відділення «Художнє оформлення». Також здобувала художню освіту в Харківському художньо-промисловому інституті на факультеті графічного дизайну. Як художник, працює переважно в техніці акварельного живопису. У творчому доробку безліч пейзажів та натюрмортів.
 Пані Ольга автор декількох персональних виставок, як у місті так і за його межами.
Читайте також

Немає коментарів:

Дописати коментар