пʼятницю, 5 вересня 2014 р.

Шоколадний день

День шоколаду саме найсолодше і найпопулярніше свято серед жителів планети. На відміну від інших, в різних країнах його святкують:  7 липня, 11липня, 4 вересня і 28 жовтня.
У бібліотеці №8 цей день святкували 4 вересня. Книжкова виставка «Його величність шоколад», шоколадний гороскоп зодіакальних знаків, виставка репродукцій картин «Шоколадний настрій», виставка декупажних робіт виготовлених працівниками бібліотеки та її читачами на тему шоколаду прикрасили читальну залу. Святкового настрою додавало музичне оформлення: «шоколадні мелодії» звучали в той час, коли співробітниця фірми «Amway» готувала гарячий шоколад і фрукти в шоколаді за святково прибраним круглим столом. Це був самий привабливий епізод дійства, адже фрукти смакували всі гості. Шоколадні призи отримали переможці конкурсу «Створи букет із шоколадних цукерок». Із задоволенням взяли участь у складанні пазлів за обкладинками книг про шоколад студенти коледжу сервісу та дизайну. Всі завдання виконувалися із великим захватом, тому ведуча Ніна Пругер провела ще й вікторину «Цікаві факти з історії шоколадних музеїв». Гості активно відповідали на запитання і отримували – шо-ко-лад.
Але все це було потім. А спочатку - традиційне відкриття свята з цікавими повідомленнями про шоколад, про шоколадні музеї в різних країнах та слайд-шоу альманах «Смак шоколаду»,і,  вітання гостя Сергія Істоміна, депутата міської ради, його подарунки і приємні спогади про нашу бібліотеку.
По закінченні дійства гості ще довго не покидали читальну залу: пили чай і смакували самотужки приготований вдома шоколад, який принесла Наталя Мальчукова, читачка бібліотеки, учасниця бібліотечного театру «Співограй».
Свято пройшло в режимі «Non Stop».


Вл.інф.




Немає коментарів:

Дописати коментар