понеділок, 11 лютого 2013 р.

Цикл юридичних консультацій в бібліотеці

Формування громадянського суспільства та правової держави може стати в Україні реальністю лише за умови, що політичні, економічні та  соціальні реформи у державі поєднуватимуться  із підвищенням рівня правової свідомості усіх соціальних груп українського суспільства.  З цією метою,   бібліотекою № 8 разом з юристами Центру правової інформації і консультацій, створено цикл юридичних консультацій з правових питань.
         6 лютого для учнів спортивного ліцею була проведена консультація :”Що треба знати заради   справедливого життя в Україні ?”.   Ліцеїсти не тільки сприймали інформацію молодих юристів, але і вели діалог з фахівцями, підтверджуючи на практиці, що правове виховання – це формування  правосвідомості і  правової культури.
7 лютого члени клубу «Золота осінь» прослухали консультацію на тему: « Соціальна справедливість і соціальний захист. Обов`язок і відповідальність.» Відповіді на запитання давала старший юрист Центру юридичних консультацій Марина Молчанова. В кінці зустрічі присутні отримали довідкову юридичну літературу.
 
Такі консультації допомагають громадянам об’єктивно оцінювати життєві ситуації  і розвивати соціально  - правову активність особистості.
                                                           Ніна Пругер,  зав. філіалом №8

Немає коментарів:

Дописати коментар