пʼятницю, 25 січня 2013 р.

Мова любові


Атмосфера любові і тепла панувала в читальній залі бібліотеки-філіалу №8, під час бесіди психолога Федорової Надії Григорівни з читачами.
         Фахівець, в цікавій і доступній формі, розповіла про необхідність любові в житті людини, про вищий зміст буття – вмінні дарувати любов ближньому.
Життєдайна енергія любові супроводжує людину все життя, починаючи від народження. Дитина народжена в любові – бажана, творча, талановита. Вона покликана обдаровувати ближніх неповторністю свого таланту, цілком реалізувати себе у житті. Така людина долає життєвий шлях з радістю і задоволенням, незважаючи на труднощі.
Мова любові – так звучить в психології термін, за яким криється вміння донести свою любов. Це може бути служіння, підтримка чи увага,схвалення чи якісний час, дотики чи подарунки. Не перелічити всіх проявів любові, адже в кожної особистості своя мелодія. Протягом всього життя людина вчиться дарувати і приймати любов.
Розповідаючи присутнім, про необхідність проявів гарних почуттів до ближнього, Надія Григорівна неодноразово цитувала Біблію і тим самим викликала у слухачів велику зацікавленість і повагу.
                                                                               З. Чутковська

Немає коментарів:

Дописати коментар