четвер, 9 січня 2020 р.

Вітаємо ювілярів


     Біла Церква – старовинне місто, що за своє існування зазнало багатьох випробувань, а відтак, і звершень. Уже століття події, які стають його історією, відображаються на сторінках авторитетних міських видань. Говоримо «століття», адже саме у січні 1920 року вийшов перший примірник газети «Замкова гора», що стала найстарішим часописом Київщини.
      За ці сто років змінилося багато працівників, та усі вони були і є ревними вболівальниками за розвиток міста, стражами, які охороняють веселковий інформаційний міст, прокладаючи його у потрібну мить між тими, хто постає у центрі резонансних або важливих для містян подій, владою, громадськими діячами чи надзвичайними видатними білоцерківцями та читачами. Завдяки праці і натхненню цих людей, ми завжди тримаємо руку на пульсі, не даючи володарю-часу пронестися повз нас без користі і слави.
      Вітаємо колектив видання з цим чудовим ювілеєм і висловлюємо подяку за багаторічну співпрацю. Бажаємо невичерпного запасу енергії для втілення найсміливіших планів та мрій, нових цікавих тем та вдячних читачів!
З повагою, бібліотека №8.

Немає коментарів:

Дописати коментар