вівторок, 27 грудня 2016 р.

       Напередодні новорічно-різдвяних свят, коли кожна господиня прикладає максимум зусиль, щоб приготувати якісь смаколики для своєї родини, здивувати вишуканими стравами, яскраво прикрасити новорічний стіл та підготувати подарунки  виникає питання, як правильно розподілити сімейний бюджет, щоб на все вистачило коштів?
 На ці та інші запитання дала відповідь Людмила  Миколаївна Сапрун, фінансовий консультант, зустріч з якою нещодавно відбулася в бібліотеці-філіалі №8. Тема пізнавальної та цікавої лекції  –   « Гроші та їх розумне  використання в сімейному бюджеті».
Слухачами були читачі та працівники книгозбірні. Здавалося б, ну що таке гроші? Якби їх було вдосталь, то ми знали б куди і як їх використати. Виявляється, є багато секретів  про які ми і не здогадувалися. Пані Людмила розповіла про історію та походження грошей, надала поради  як вести бюджет сім’ї, як заощаджувати кошти, звернула увагу присутніх на обов’язковий відсоток на благодійні справи бо, що чим більше ми віддаємо людям, тим більше до нас повертається. Це один із законів грошей, а їх існує багато. Пані Людмила відповідала на безліч запитань  слухачів та надала персональні консультації.
                                                                                                                 Хмільова Світлана








Немає коментарів:

Дописати коментар