пʼятницю, 13 травня 2016 р.

Воїни АТО розповідають

Війна… П’ять літер, а скільки болю, горя, страждань, героїзму та патріотизму в одному слові! Неоголошена війна на сході нашої України – зруйновані домівки, понівечена земля, знищені підприємства. А скільки людських жертв, скільки загиблих та інвалідів залишить по собі АТО?
11 травня  в бібліотеці №8 відбувся вечір-зустріч  «Герої АТО. Фронтові долі» з воїнами-учасниками АТО Олександром Скрипкою та Олексієм Тетарьовим, котрі виконували свій громадянський обов`язок на Сході України.


Бійці продемонстрували відео і фото з подій, що відбуваються на Донбасі та розповіли про психологічні аспекти наслідків війни. Не менш хвилюючою видалася і  розповідь Костянтина Климчука, волонтера та громадського діяча, що постійно їздить в зону бойових дій і підтримує наших воїнів.
На зустріч завітали студенти Білоцерківського механіко-енергетичного технікуму. Вони зацікавлено слухали бійців і ставили їм різні запитання.
Музично-поетичною композицією «Буяють мирно квіти» привітали дорогих гостей учні БЗШ №4. Було приємно, що вірші, які прозвучали, діти написали самі.
 Завершив зустріч Вадим Кошель, депутат міської ради, пообіцявши допомагати героям і робити все, щоб вони не відчували себе забутими та позбавленими державної підтримки.
Читайте також:





Немає коментарів:

Дописати коментар