понеділок, 16 липня 2012 р.

Бібліотека пропонує своїм читачам нові надходження книг






Вербинина, В.
Девушка с синими гортензиями : роман /Валерия Вербинина.- М. : Эксмо ,2012.- 352с.- (Интриги, тайны и любовь).
Она была актрисой, любимицей публики, столь же талантливой, сколь и красивой. ЕЕ лицо не покидало обложек журналов, о ее украшениях слагали легенды, ее считали самой счастливой женщиной – но Женевьева Лантельм таинственным образом погибла во время круиза на яхте.



Дашвар, Л.
Биті є. Макар. Книга 1 / Люко Дашвар .- Х. : Книжковий клуб «Клуб сімейного дозвілля», 2011.- 288с.
Щасливе життя про яке мріяв Макар зі студентства , йому не належить: машина службова, квартира чужа, гроші остогидлої коханки…колись омріяний капітал штовхнув його в обійми впливової Марти – тоді зробив він свій перший крок угору…., сходами, що ведуть униз. Він зрозумів це, коли закохався. Його побудоване на брехні щастя виявилося крихкішим  за картковий будинок.



Жадан, С.
Прощання Слов`янки / Сергій Жадан ; худож.-оформлювач О.Г. Жуков .- Х.: Фоліо, 2011. – 409с.
Книга є повним зібранням усіх поетичних збірок автора, які виходили друком у різних видавництвах, починаючи від збірки  «Цитатник»(1995) і закінчуючи циклом «Лесбійки»(2009). Книга містить майже всі віршовані твори Сергія Жадана і є доволі вичерпною хронікою поетичних пошуків, знахідок та втрат автора.




Лис, В.
Іван і Чорна пантера / Володимир Лис. – Х. : Книжковий Клуб «Клуб сімейного дозвілля», 2012.- 320с.
Він – біла ворона, дурник із Кукурічок. Вона – Чорна Пантера, дівчина з обкладинки.
Спільного, з найекзотичнішою та найскандальнішою темношкірою супермоделлю Таумі Ремпбел, останньому парубку на селі Йвану годі й шукати, на зустріч – годі й сподіватися, а фото гламурної красуні – ну як не цілувати…




Роздобудько, І.
Якби / Ірен Роздобудько .- Х. : Книжковий Клуб «Клуб сімейного дозвілля», 2012.- 256с.
Все у Вероніки склалося як найкраще: вдалий шлюб, кар`єра журналістки… Телебачення – наступний крок уперед, та щоб його зробити, жінці треба повернутися назад, у минуле…



Рубина, Д.
Синдикат : роман / Дина Рубина .- М. : ЄКСМО, 2011.- 544с.
Главная героиня – набросок дамочки с небрежно закрашенной сединой, и все ее муторные приключения  придуманы, взяты с потолка, нарисованы как и все события этого романа.



Соломатина, Т.
Мой одесский язык / Татьяна Соломатина. – М. : Яузапресс : ЭКСМО,2011.- 288с.
Леонид Утесов говорил, что все хотели бы родиться в Одессе, но не всем это удалось. Татьяне Соломатиной повезло – ей удалось родиться в Одессе.А как говорил другой великий одессит, Исаак Бабель, у нас в Одессе будут свои Мопассаны.

                  

Немає коментарів:

Дописати коментар