пʼятницю, 24 липня 2015 р.

Читайте журнал «ДНІПРО»

Тримаю в  руках шостий номер популярного літературно-художнього журналу «ДНІПРО» - глянцева палітурка, набагато більший формат, ніж раніше і… дуже цікавий зміст.
Перші сторінки приваблюють іменами літературних лауреатів. Це Євгеній Юхниця – лауреат премії ім.А.Малишка за книгу поезій «Мозаїка метафор – сюжети і характери». А далі – знайомство із творчістю сучасних українських письменників, імена яких викликають бажання дізнатися більше про їхню творчість і місце в літературному процесі.
У цьому виданні «ДНІПРО» поповнився новими молодими авторами із різних сіл і міст України.
Проза -  Володимир Савчук, Віталій Геник, Лана Сянська.
Після тривалої перерви на сторінки журналу повернувся Макс Кідрук зі своїм бестселером «БОТ- 2». Це новий роман, який виходить восени і вже наробив чимало галасу в соцмережах
та літературних колах. Заінтриговані? Ще б пак! Із журналом «ДНІПРО» ви маєте змогу стати не лише першими читачами роману, а читачами ексклюзивного, ще не опублікованого уривку з роману-сенсації!
Поезія – Олеся Сенченко, Андрій Рехнюк, Ірина Баліцька, Ольга Кричинська, Наталка Ярема, Оксана Маркус, Наталя Святокум, Віталій Назарук.
І, ще критика Мирослава Кузіва, мистецька майстерня Владислава Сурніна, драма Анни Багряної, а також поезії закордонних українців.
Розмаїття літературних жанрів приваблює і захоплює: есе, оповідання, поезії проза, мініатюри.
Читайте «ДНІПРО», щоби мати можливість першими смакувати найгарячіші страви сучасної української літератури. Читайте, будьте в ногу з часом!
ЗАПИТУЙТЕ  ЖУРНАЛ У ЧИТАЛЬНОМУ ЗАЛІ БІБЛІОТЕКИ


5 коментарів:

  1. Журнал «Дніпро» публікує сучасні твори наших письменників, поетів, драматургів, популяризує вітчизняну літературу, виховує у громадян почуття гордості та любові до нашої країни.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Хто слідкує за публікаціями в журналі, то напевно зустрічали на його сторінках твори наших молодих літераторів ...

      Видалити
    2. Мені траплялися вірші Діани Сушко із Білої Церкви.

      Видалити
    3. В одному з номерів публікувався наш читач - Віталій Довжик ...

      Видалити
  2. Дуже приємно за ваших читачів і наших земляків

    ВідповістиВидалити