понеділок, 13 липня 2015 р.

Трішки любові, натхнення, гарного настрою і шоколаду

Книжкова підбірка: "Його величність - шоколад"
Ніколи не рано і нікому не пізно полюбити шоколад. Саме така думка супроводжувала всіх відвідувачів  Міжнародного дня шоколаду, який  святкувався цими днями в Білоцерківському парку культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка за підтримки депутата міської ради Сергія Істоміна. Долучилася до проведення свята і бібліотека філія №8. Кожен охочий зміг ознайомитися з детальною історією виникнення шоколаду, взяти участь у конкурсі на кращий вірш, відповісти на запитання вікторини і просто   поринути в  теплу, дружню атмосферу свята.
Приємним сюрпризом для нас став подарунок від депутата міської ради Сергія Істоміна -   книги на шоколадну тематику.  Це – збірки добрих, теплих, шоколадних, цілющих слів. Тут містяться історії про різних людей, життя, любов, маленькі дрібниці і великі зміни…  Бібліотека і читачі щиро вдячні дарувальнику і впевнені, що ця добра справа повернеться до нього добром. Ознайомитися  з виданнями ви можете відвідавши бібліотеку №8 за адресою: вул..Леваневського,55
Т. Ямінська

Нові надходження до бібліотеки

Знайомтеся, книги подаровані Сергієм Істоміним:


 Гаррис,Д.
Шоколад : роман / Джоан Гаррис. – Харків : Книжковий клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2015. – 320с.








Гербіш,Н.
Теплі історії до кави. / Надійка Гербіш – К.: Брайт Стар Паблішинг, 2015. – 168с.
У книзі зібрані історії про почуття й настрої, сумніви й рішення, далеку дорогу й затишний дім, чужі міста й близьких людей, солодкий шоколад і терпкувато гірку каву, любов і сміливість, крихту суму й багато радості…




Гербіш,Н.
Теплі історії до шоколаду / Надійка Гербіш. - К.: Брайт Стар Паблішинг, 2015. –144с.
Ця книжка – збірник добрих, теплих, шоколадних, цілющих слів. Тут містяться історії про різних людей, життя, любов, дружбу, смуток, пошуки, успіх, подорожі….





Дал,Р.
Чарлі і шоколадна фабрика / Рональд Дал – К.: «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», 2015. – 240с.
…Жив собі бідний хлопчик, якому раз на рік – на його день народження, дарували єдиний дарунок – маленький шоколадний батончик. Але хлопчик мав добре серце, і тому з ним трапляється неймовірна пригода, яка не залишить байдужими ні дітей, ні дорослих.




Десерты с шоколадом. – Челябинск : Аркаим, 2010. – 32с.
Рецепти, зібрані в цій книзі, допоможуть вам оригінально завершити обід  десертом із шоколаду.
Запитуйте книгу в читальному залі.







Дочинець,М.
Хліб і шоколад : аромат психологічної істини : вибрані новели / Мирослав Дочинець. – Мукачево : Карпатська вежа, 2012. – 288с.
…Одним у цьому житті потрібен шоколад, іншим – хліб, і шоколад. Тому я й назвав так оцю книжку – «Хліб і шоколад». Бо вона про нас і про нашу насущність. Про наше життя. Коли ситне. А коли пісне. Коли солодке, а коли – не дуже.




Макнафтон, Ф.
Фигурки животных из шоколада / Френсис Макнафтон. – Х : Белгород : «Клуб семейного досуга», 2012. – С.47
В цій книзі ви знайдете один простий рецепт готування шоколадної мастики в домашніх умовах і двадцять проектів оригінальних фігурок тварин, яких можна з неї зробити. Покрокові інструкції й кольорові фотографії допоможуть вам у моделюванні дивовижних прикрас до десерту.
Книгу запитуйте у читальному залі бібліотеки бібліотеки.


Ягелло,Й.
Кава з кардамоном : роман / Йоганна Ягелло. – Львів : 2014. – 234с.
Досі спокійне життя 15-річної гімназистки Лінки раптом змінюється. Її мама дедалі більше втомлюється й дратується, вітчим чимраз довше затримується на роботі. Лінці доводиться займатися молодшим братиком, хоча не за горами випускні іспити і потрібно більше уваги приділяти навчанню…Дівчина почуває себе покинутою. До всього, її мама мусить поїхати на невизначений час, і на Лінку  лягають усі хатні обов`язки. А ще зіпсувалися стосунки з найкращою подругою. Щоб відволіктися, дівчинка вирішує відвідати свою бабусю. Яку давно не бачила. У її домі знаходить дивну фотографію. Виявляється – у неї є сестра, якої вона ніколи не бачила…

Ягелло,Й.
Шоколад із чилі : роман / Йоганна Ягелло. - Львів : Урбіно, 2015. – 286с.
Вам доводилося куштувати шоколад із чилі, де солодкий смак поєднується з гіркотою? Саме його нагадує життя 17-річної Лінки, яка щойно ступила до омріяного ліцею. Вона відшукала давно втрачену сестру й нарешті розібралася в своїх почуттях до Адріана. Здається, перед нею цікаве майбутнє. Проте не все так рожево. На навчання Лінці доведеться заробляти. Крім того, коханий їде на навчання до Лондона та ще на неї чекає неприємний сюрприз. Що ж, може, кохання не завжди мусить бути солодким, як молочний шоколад? Можливо, воно нагадує шоколад із чилі?

Шоколадні вірші про кохання. Львів : Видавництво Старого Лева, 2012. – 58с.

Немає коментарів:

Дописати коментар