пʼятниця, 16 лютого 2024 р.

Друзі, 15 лютого виявився напрочуд насиченим на події днем! У рамках Дня нової книги у бібліотеці # 5 відбулася цікава творча зустріч "Єднаємося заради книг і читання" з поетами-аматорами, справжніми самородками нашої української землі. На гостину до клубу Академії пенсіонерів "Золота осінь" завітала Лариса Новацька-Кузьомко та Анатолій Іваненко. Вони презентували свою поетичну творчість, ділилися з присутніми своїми радощами та смутком, тривогами та надіями! Дуже натхненно читали свої твори, відповідали на безліч запитань. Це був справжній поетичний марафон. 

Пан Анатолій вразив не тільки своїми віршами, а й феноменальною пам'яттю, адже всі  вірші він читав без підказок про все на світі - улюблених онуків, про мамині руки, щедрість української землі та любов до хліборобської праці. 


Пані Лариса потішила віршиками, загадками для найменших слухачів, наших малюків, презентуючи книжечку для діток. А ще надзвичайно вразили патріотичні твори поетеси. Вони пронизані щемом, біллю та смутком, тривогами за долю України та її захисників. Зустріч була такою теплою, доброю та дружньою. Всі висловили щирі слова вдячності та надію на нові зустрічі.










Немає коментарів:

Дописати коментар