четвер, 26 жовтня 2023 р.

Бачити серцем

Під такою назвою 25 жовтня в міській виставковій залі при бібліотеці-філії № 5 відбулося відкриття  персональної виставки  акварелей Олени Яросевич.

Пані Олена  працює у техніці акварельного живопису та петриківського розпису, постійно експериментує, пробує інші техніки – графіку, олійні фарби. Але акварелі – той вид мистецтва, де найкраще розкривається її талант, її внутрішній світ та її бачення світу в якому ми всі живемо.

Інколи, пробігаючи, кудись поспішаємо, не помічаємо неповторних моментів, які так щедро дарує природа.

Мисткиня, з надзвичайною любов’ю, вишуканістю та тремтливою неповторністю в своїх картинах відтворює всі ті прекрасні моменти, які вловила її творча натура. Енергетика,яку випромінює кожна робота, передається нам – глядачам, щоб ми зупинилися на хвильку, відволіклися від всього страшного і трагічного та насолодилися прекрасним і вічним!

Олена Яросевич є учасницею міських, Всеукраїнських та Міжнародних виставок, її роботи неодноразово були представлені у Львові, на бієнале акварелі у Києво-Печерській лаврі в Музей книги і друкарства України.

В експозиції представлено 90 полотен, але сама колекція мисткині налічує значно більшу кількість. 

Під час відкриття виставки з вітальним словом виступили начальник відділу культури і мистецтв управління культури і туризму міської ради – Юлія Ковальська та депутат Білоцерківської міської ради, директор Білоцерківської школи мистецтв №1 імені Юрія Павленка, Заслужений працівник культури України - Леся Крижешевська. 

А ще  багато вітань було від друзів та колег. Тож шановні мешканці нашого міста - запрошуємо до перегляду! Експозиція  діятиме до 15 листопада, за адресою проспект Незалежності, 55 – бібліотека № 5. 

                                                                            Світлана Хмільова



Немає коментарів:

Дописати коментар