понеділок, 27 квітня 2015 р.

Виховуємо молоде покоління разом


Тренер Л.Лук`янець
24 квітня в читальному залі бібліотеки №8 пройшов перший тренінг із циклу «Батьківство в радість» для членів клубу  молодих сімей «Я – мама». Захід відбувся за підтримки Київського обласного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.
З молодими батьками, які завітали на тренінг, щоб розібратися у проблемних ситуаціях у родинах та отримати нові знання і уміння у вихованні своїх малюків, спілкувалася кваліфікований тренер Людмила Лук`янець. Вона допомагала молодим мамам і татусям навчитися уникати конфліктних ситуацій з дітьми, отримувати задоволення від спілкування з малюками, поважати та розуміти один одного.
Що повинна вміти дитина у тому чи іншому віці? Чи не забагато вимагають від малечі батьки? Як спілкуватися з дитиною відповідно до вікового розвитку? -  на такі та інші запитання батьки отримали відповідь від пані Людмили.
Батьки завітали до бібліотеки з дітьми. Зоя Чутковська, керівник клубу, організувала для них екскурсію до Центральної дитячої бібліотеки, яка знаходиться поруч. Малюки відвідали «Кімнату казок», переглянули лялькову виставу за мотивами казки письменниці-краянки Таїни Братченко «Мудрий їжачок».

Шановні батьки, якщо вас зацікавила робота клубу, завітайте до нас. Бібліотека знаходиться за адресою: вул.Леваневського, 55. Тел.7-33-17,  biblioteka8@ukr.net  







Немає коментарів:

Дописати коментар