пʼятницю, 24 вересня 2021 р.

Простір твого міста

23 вересня у виставковій залі при бібліотеці-філії №8 відкрилася персональна фотовиставка Ростислава Маленкова «Простір твого міста».

Ростислав Маленков народився та проживає в Білій Церкві. Закінчив Київський національний університет іменіТараса Шевченка географічний факультет.

Працюючи в Київській обласній туристичній агенції почав захоплюватись фотографією. Найбільше подобалось фотографувати пейзажі та архітектуру. Брав участь та перемагав в міських фотоконкурсах. В 2020 році переміг в міжнародному конкурсі «Вікі любить пам’ятки» в номінації Київська область.

Сьогодні у пана Ростислава дебют –  перша персональна виставка фотографійТа це далеко не всі цікаві роботи майстра. Більшість з нас мають  можливість насолоджуватися  творчістю фотохудожника на сторінках Facebook. Його фотографії  можуть інтригувати, кликати в туристичну подорож і не тільки містом. Роботи Ростислава – зупинена мить світанку, відблиск сонця в краплинці води, гра сонячних промінців в хащах лісу і ще багато чого, але найбільше вражає і  дивує небо. Воно в нього особливе. Це ціла історія створена природою, яка пролітає над нами, а ми дуже часто не помічаємо його краси та барв. Після перегляду цієї феєричної виставки ми, можливо, будемо частіше здіймати голову і споглядати небесний простір, домальовуючи в своїй уяві силу Всесвіту.

З  відкриттям персональної  виставки Ростислава Маленкова  привітала головний спеціаліст Управління культури і туризму Алла Карабач.

Подарунком для Ростислава  стали поетичні рядки, у виконанні поетеси-краянки Тетяни Строкач, на які надихнули роботи фотомитця. 

У виконанні викладачів школи мистецтв №3Людмила Рогатюк (флейта) та Ірина Ярошенко(фортепіано) прозвучали чарівні мелодії, які подарували всім присутнім музичні миті насолоди.

Запрошуємо і вас відвідати виставкову залу на Леваневського,55.  Експозиція діятиме до 7 жовтня.

                                                                                                                   Любов Михайлюк




Немає коментарів:

Дописати коментар