четвер, 3 березня 2016 р.

Молоді талановиті земляки наші

1 березня Іван Дригало – молодий дослідник і літератор, музикант і громадський діяч презентував свою книгу «Астрономічні пригоди Котигорошка» доброзичливим шанувальникам своїх талантів. Зустріч відбулася у бібліотеці №8.
Той факт, що Іван Дригало – багатогранна особистість, не підлягає сумніву. Участь у знаменитій телепередачі «Битва екстрасенсів» зробила його імя відомим за межами рідного міста.
Результатом дослідницьких напрацювань стала книга «Астрономічні пригоди Котигорошка». Та і це ще не все. В Україні його знають ще й як музиканта. На зустріч молодий чоловік прийшов не з пустими руками. Окрім нової книги він пригощав своїх шанувальників особисто випеченим за його рецептами бездріжджовим хлібом, який вручав як нагороду активним гостям, котрі задавали багато запитань. А запитувати у екстрасенса було про що. Адже сприймання світу у нього набагато чутливіше, ніж у будь-кого із нас. Запитували багато, про що свідчила відсутність принесених ним буханок хліба.  Хліб був дуже смачним і незвичним, як і його Пекар.
Читайте також:








Немає коментарів:

Дописати коментар