середу, 27 січня 2016 р.

Пенсійний фонд в гостях у читачів

27 січня в  бібліотеці №8  відбулася зустріч читачів  з представниками  ПФУ м .Білої Церкви. Консультацію провела головний спеціаліст контролю пенсій Ірина Мельниченко. Вона повідомила, що з метою покращення обслуговування громадян в управлінні ПФУ в м.Біла Церква з 08 квітня 2013 року функціонує зал обслуговування за принципом «єдиного вікна».
Щоденно до залу звертається близько 400 відвідувачів. Прийом  проводять 12 спеціалістів відділу обслуговування.

Також спеціалістами управління здійснюються виїзні прийоми до громадян, які за станом здоров`я не можуть особисто з`явитися до Пенсійного фонду.
У залі  проводиться прийом адміністрацією управління та начальниками відділів за попереднім записом.
Ірина Миколаївна акцентувала увагу присутніх на головних запитаннях, які  часто виникають під час оформлення пенсій: які документи потрібно подавати при оформленні пенсії, який механізм перерахунків (по стажу, заробітній платі, при звільненні з роботи та ін..), як отримати допомогу на поховання та недоотриману пенсію померлого пенсіонера.
Читачів цікавили  відповіді відносно виплат за проживання в Чорнобильській зоні, за понаднормативний робочий стаж,  пільги за ордени,  пенсійне забезпечення військовослужбовців та інвалідів дитинства.
В кінці зустрічі Ірина Миколаївна подякувала за увагу і порадила, в разі виникнення запитань,  звертатися за довідками у ПФУ  в Білій Церкві – 3 поверх, кабінет №306, а також телефон гарячої лінії в ПФУ: 34-69-62.





Немає коментарів:

Дописати коментар